Vízlágyító személyre szabottan

A víz keménysége korántsem játék, mivel ha kemény, akkor tönkreteheti a háztartási gépeket és a vízvezetékeket sem kíméli. A lágy víz még az emberi szervezet számára is jóval könnyebben feldolgozható.

A Bolthely internetes áruház termékpalettáján vízlágyító készülékek is szerepelnek. Mivel eléggé költséges gépekről van szó, nem beszélve a vezetékek kicseréléséről, a nem megfelelő mértékig lágyított víz hatalmas károkat okozhat a háztartásban, nem kímélve a lakók pénztárcáját.

A bolthely.hu weboldalon kínált vízlágyító termékeket mindig személyre szabva alakítják ki, hiszen például egy kisebb vízigényű házban felesleges ipari nagyságú vízlágyítót alkalmazni. Ezen árucikk esetleges megrendelése nem a szokványos webshopos módon történik, hanem ebben az esetben telefonon vagy elektronikus levélen keresztül kell egyeztetni a szakértő kollégákkal, hogy elküldhessék az adott feltételek melletti legoptimálisabb ajánlatot. A vízlágyító használata kiküszöböli a víznek túlzottan magas vastartalmát.