Új és használt mobiltelefonok vásárlása a Mobilkereső.hu-val

Ha mobiltelefon vásárlását szeretné az internetről elintézni, figyelmébe ajánljuk a www.mobilkereso.hu weboldalt, ahol rengeteg új és használt mobiltelefonok közül válogathat. Ebben az online mobiltelefon boltban minden féle márkát és modelt megtalál, az ország minden szegletéből. A Mobilkereső.hu-nak számos partner üzlete van, olyan mobilkészülékek értékesítésével foglalkozó cégek, melyek vadonatúj és használt mobiltelefonokat szeretnének ily módon az interneten is árulni.

hasznalt konyvekA Mobilkereső.hu célja, hogy minél több mobil- és telefonkészülék kerüljön adás-vételre közvetlen, illetve közvetett módon a partner üzleteinek számára, így növelve azok forgalmát. Ezen kívül a Mobilkereső.hu szeretné a jövőben Magyarország összes megbízható és működő telefon, illetve mobilkészülék értékesítésével foglalkozó üzletet megjeleníteni az adatbázisában. A Mobilkereső.hu, mint brand, szeretne minél nagyobb piaci szerepet betölteni a magyarországi mobiltelefon kereskedés online piacán.

Ha Önnek is mobiltelefonkészülékek értékesítésével foglalkozó üzlete van és szeretné növelni forgalmát komolyabb anyagi ráfordítás és különösebb informatikai háttértudás nélkül, legyen Ön is partnere a Mobilkereső.hu-nak, Magyarország online mobiltelefon boltjának.

Mit tud nyújtani a Mobilkereső.hu a partner üzletek számára?

  • új értékesítési csatornát nyit meg az Ön üzlete számára és lehetőséget teremt kínálata bemutatására a világhálón keresztül.
  • partner üzleteink részére külön aloldalt készít, ami online kezelhető, rendkívül egyszerű, itt az Ön üzletéről minden fontos információt megadhat.
  • a főoldalon partner üzleteink számára linket helyez el, mely az Ön üzletének aloldalára vezet.
  • igyekszik minél nagyobb forgalmat generálni az Ön üzlete aloldalának, az Ön saját felületén, a statisztika menüpont alatt pontosan láthatja, mennyien tekintették meg az ön üzletét a Mobilkereső.hu -n.