Mire lehet képes a Széchenyi Kártyával?

Cseppet sem új, ám nagyon is hasznos konstrukció a Széchenyi Kártya. A járványhelyzetre reagálva pedig kiemelkedően kedvező feltételekkel vehető igénybe. 

Presztízs és segítség

A Széchenyi Kártya már hosszabb ideje ismert és kedvelt brand a magyar gazdasági életben. A koronavírus-járvány megjelenése óta azonban a korábbiaknál is népszerűbb és fontosabb lett.

A gazdasági kihívásokra reagálva létrehozott programhitelek ugyanis nagy segítséget jelentenek a mindennapokban. A vállalkozói folyószámlahitel azonnali megoldást kínál a fizetőképesség javítására. Állami támogatással vehető igénybe, ezért is roppant kedvezőek a feltételek.

Kezdjük azzal, hogy szabadon felhasználható az összeg. Ahány vállalkozás, annyiféle kihívás, annyi megoldandó feladat és fizetendő költség. A Széchenyi Kártyával biztosított összeget azonban a vállalkozás működésével kapcsolatos bármilyen költségre fordíthatják.

Az igénylést nagyban megkönnyíti, hogy nincs szükség hozzá tárgyi fedezetre. Az éves kamat ráadásul akár a 0.1%-ot sem haladja meg. Miután egy cég megkapta a vállalkozói hitelt, bármikor újra igénybe veheti azt követően, hogy feltöltötte a keretet. A kamatot pedig csupán a felhasznált hitelre kell megfizetni. A rendelkezésre tartásért semmit sem számolnak fel.

A vállalkozói folyószámlahitel jellemzőit látva érthető, hogy mostanság miért veszik olyan sokan igénybe.