Maximális kiaknázás, mégis kevesebb hiba

Az egyik legnagyobb segítség egy kiszállítással is foglalkozó étterem számára, ha valamilyen módon könnyedén össze tudják hangolni a futárok, pincérek és az asztalok, kiszállítási területek egységeit.

Ennek ellenére, hiába lenne rá hatalmas igény, valóban jól működő futár manager program csak nagyon kevés van a piacon. Olyat pedig szinte lehetetlen találni, ami egy teljes körű éttermi rendszerbe van beépítve, külön egységként. A futár manager program segítségével a futárokat könnyedén a megrendelésekhez lehet rendelni, meghatározni a kiszállítási területüket, esetleg az optimális útvonalat és nyomon lehet követni a munkájukat. Ez egy olyan pluszt nyújt egy kiszállítással foglalkozó étterem számára, melyet csak azok érthetnek, akik már dolgoztak ilyen helyen.
A pincér szoftver pedig nagyjából ugyan az, mint a fent említett változat, csak nem kiszállítási területekkel és utcalistákkal, hanem asztalokkal. A lényege egy ilyen rendszernek, mint a pincér szoftvernek, hogy a diszpécserek munkáját megkönnyítse és lehetőséget se adjon az esetleges emberi hibából fakadó tévesztéseknek, kavarodásoknak. Ezzel pedig maximalizálni tudja a hatékonyságot és az étterem bevételeit.