Marketinggel is foglalkozunk!

Cégünk, a NeuwebDESK országszerte sok étteremmel áll folyamatos kapcsolatban, hiszen rendszerünk működésének egyik alapja a folyamatos kommunikáció, melynek köszönhetően egyre jobbak, és jobbak tudunk lenni.
Az elmúlt időszakban egyre több olyan megkeresését kaptunk, hogy bizonyos időszakokban nagyon pang a piac, az éttermek közel sem hozzák az elvárt forgalmat, és hogy ezzel mit lehetne kezdeni?


Bár több helyen is felhívjuk rá a figyelmet, a NeuwebDESK nem csak egy kereskedelmi szoftver, hanem egy teljes körű szolgáltatást nyújtó cég, ahol lehetőség van a marketing tervek kidolgoztatására és végrehajtására is.
Az első lépés, amit ajánlani szoktunk, az egy keresőoptimalizált webáruház, illetve egy egyedi kinézetű webshop, hogy az ügyfelek könnyedén megtalálják ügyfeleinket és utána ne navigáljanak tovább.
A keresőoptimalizált webáruház lényege, hogy ha egy potenciális vásárló olyasmit keres az interneten, ami nekünk van, akkor a mi áruházunk a kereső találati listájában minél előrébb jelenjen meg. Ezt több módon is el lehet érni, kérem, amennyiben érdekli a dolog, keressen fel bennünket és egyeztessünk a dologról!
Az egyedi kinézetű webshop pedig arra szolgál, hogy az oldalunkat megtalált vásárlók maradjanak is ott és örömmel vásároljanak, hiszen a profin felépített rendszer erre ösztönzi őket.