Jó beosztású eladó lakások Budapesten

Ingatlant keres? Várják a jó beosztású, alacsony rezsivel gazdálkodó eladó lakások Busapesten! Ezek közül bemutatunk most egyet. A IV. kerületben található panellakás 71 m2-es, amiben megtalál 2 szobát plusz 1 félszobát, étkezőt, konyhát, fürdőszobát. Mindhárom szoba külön nyílik és az étkezőből közelíthetőek meg.

lakasokGyönyörű helyen fekszik, kilátás a parkra, ami csendes, rendezett. Az első szobából léphet ki a 4 m2-es erkélyre. A konyha tágas, világos. Külön helyiséget szántak a gardróbnak. A bejárati ajtó acélbetétes, hogy a biztonság még magasabb fokú legyen, ajtórács is védi a lakókat. Ahol a vízvezeték található, mindegyik helyiség fel lett újítva 5 éve.

A nyílászárók a régi, hagyományos, jól bevált modellek és még mindig kiválóan zárnak. Ha azonnal költözni szeretne, csak festeni kell. Mivel az ingatlanban közműórák vannak felszerelve, így a villany és a víz egyénileg mérhető. A közös költség szemétszállítással és felújítási alappal együtt 17.000 Forint. Az alacsony közköltséggel bíró eladó lakások Budapesten igen elég ritkák.