Jameson whiskey ideális a különleges alkalomra

Napjainkban is népszerűek azok az égetett szeszesitalok, amelyek gabona erjesztésével és lepárlásával, valamint általában tölgyfahordóban való érleléssel készülnek. Ezek közül kiemelkedő minőségű a Jameson whiskey, ami hazánkban elérhető a diszkontital.hu webáruházban. Ez az ital a világon jelenleg a legkelendőbb ír whiskey, több mint 17 millió liter kerül belőle eladásra éves szinten.

Az 55,1 % Jameson whiskey 18 éves és a Bow Street elnevezés alatt található meg a kereskedelmi forgalomban, mégpedig 0,7 literes kiszerelésben. Az ára nem csekély, de a minőség szempontjából megéri a beszerzése. A kevésbé drága fajták is igen kiválóak, a webshopban ezeket is be lehet szerezni.

Van amelyikkel exkluzív ajándék poharakhoz is jut az érdeklődő. A középkategóriás termékek között mindenki meg fogja találni a számítását, legyen szó a Cold Brew, a The Coopers Croze Irish, a The Distillers Safe Irish, a Round Edition vagy a The Blenders Dog Irish változatokról. A Jameson whiskey kiváló választás partikra, de a különleges események idején is megállja a helyét.