Igen sokoldalú az Elixir

Az emberi test szinte teljes egészét bőr borítja kívülről. Ebből kiindulva a legtöbb hatással ezen a hámrétegen keresztül érintkezünk. Számos betegség jelei mutatkoznak meg rajta és sok olyan pró jel is, ami figyelmeztetés bizonyos komolyabb problémák kialakulására.

elixir

Érdemes fokozott figyelmet fordítani a jelzésekre és komolyan venni azokat. Az Elixir krém hasznos segítséget nyújt abban, hogy rendszeresen ápoljuk a bőrünket és egészségesen tartsuk azt. A fehérebb árnyaltok, a szári tűző napon igen gyorsan leéghetnek, ami a későbbiekben nagyon kellemetlen. Az Elixir hatóanyagai erősítik a felületet és természetes fényvédőként hatnak arra. Gyakran azt hihetjük, hogy elég az a folyadék, amit magunkhoz veszünk. A szakirodalomban napi 2 literről van szó, de újabb kutatások szerint ennek a duplája lenne az ideális.

Vannak, akik még a minimumot is alulteljesítik, aminek eredménye gyorsan észrevehető. Az Elixir készítmény képes a bőr hidratálására és a mimikai ráncok kisimítására is, de az eredmény csak időleges, ha a nem figyelünk jobban oda testünk igényeire. Ha az év bizonyos szakában elindulnánk egy hosszabb nyaralásra, aminek alkalmával elsődleges célunk a lebarnulás, akkor tegyünk meg mindent a kellő ultraviola védelemért. Az Elixir ebben is sokat segít, mert antioxidáns hatású, így egy olyan védőréteget képez, ami elejét veszi a sugárzás által létrehozott szabadgyökök elszabadulásának és károkozásának a szervezetben. Jól látható, hogy az Elixir egy rendkívül sokoldalú termék, amelyiket megéri a közelben tartani és gyakorta bevetni.