Házi tepertőkrém

A receptneked.hu oldalon olvashatunk a legjobb tepertőkrém elkészítéséről, amelynek a kalóriatartalma is viszonylag alacsony mindössze 449 kcal. A receptneked oldalon olvasható recept alapján készült tepertőkrém fehérjetartalma 10g, szénhidrát tartalma 2 g, míg zsírtartalma 43g.

hazi tepertoAz adatok 100g mennyiségre vonatkoznak, részletekért kattints ide. Tudjuk, hogy a fehérje napi szintű bevitele az egészséges táplálkozás elengedhetetlen része. Épp ezért a receptneked.hu segít nekünk, hogy gyors, házilag elkészíthető tepertőkrémet készítsünk, amely amellett, hogy ínycsiklandóan finom nem kell attól tartanunk, hogy az egészségünkre káros.

A recepneked.hu oldalán olvasható tepertőkrém hozzávalói a következők: 60 dkg tepertő vagy tepertőmorzsalék, 2 nagy vöröshagyma, egy púpos tk só, 1 kk őrölt bors valamint 4 ek mustár. A receptneked.hu oldalán olvasható recept alapján ez a tepertőkrém elkészítése nem igényel nagy erőfeszítést. Elkészítése a következő: húsdaráló apró lyukú tárcsáján ledaráljuk a tepertőt, a főtt tojást valamint a hagymákat. A tojásokat, ha nem elég apróak kétszer is átdarálhatjuk, míg finom masszát kapunk.

Mindehhez hozzáadjuk a mustárt és a fűszereket. Az így kapott masszát alaposan összekeverjük, ha még szükséges ízlés szerint sózzuk még egy picit. Alaposan lezárt dobozba akár egy hétig tárolhatjuk hűtőszekrényben, nem romlik meg.

Fotózd le az elkészült ételt, és ha elégedett vagy töltsd fel oldalunkra fényképedet, hogy megmutasd másoknak is konyhai képességedet.