Ha támad a változókor hajhullás, akkor lépni kell!

Az életkorral összefüggő hormonális változások természetes folyamatok, amelyekkel minden nőnek szembe kell néznie. A menopauza 45-50 éves kor körül kezdődik, ráadásul gyakran jár együtt a hormon- és idegrendszerrel kapcsolatos problémákkal vagy súlyosbítja azokat. Az ezekre való odafigyelés sokszor nem hagy erőt és kedvet arra, hogy a hölgyek foglalkozzanak a megjelenésükkel, beleértve a változókor hajhullás problémáját is. A menopauza és a hajvesztés nagyon gyakran kéz a kézben jár, ezért ha nem észlelik a problémát időben, akkor az egyre nehezebben kezelhetővé válik.

A változókor hajhullás elsődleges oka tehát a hormonális változás. A menopauza során az ösztrogén és a szépségért felelős hormonok mennyisége csökken, a hajvesztésért felelős férfi androgén hormonok, a tesztoszteron és a dihidrotesztoszteron pedig nagyobb mennyiségben termelődnek. A külső hatású VARGA termékek alapvető tápanyagokat és vitaminokat tartalmaznak, amelyek közvetlenül a hajhagymákba jutnak és segítenek megállítani a változókor hajhullás androgén okait.

Hatékony program a Covid utáni hajhullás megállítására

A koronavírus általi fertőzés gyakori következménye a súlyos hajvesztés. A Covid utáni hajhullás általában azonnal vagy 3-6 hónappal a gyógyulás után jelentkezhet. A vizsgálatok szerint, a jelenség a megkérdezettek körülbelül negyedénél fokozódott, akik között a férfiak és a nők egyformán képviseltették magukat. A koronavírus fertőzés a betegeknél gyakran úgynevezett diffúz alopeciát vált ki. Ez az egész területen egyenletes eloszló hajvesztésben nyilvánul meg. Nem alakulnak ki kivehető kopasz foltok, de a haj láthatóan elvékonyodik, ráadásul a szerkezete is zavart szenvedhet.

De a tüszők nem halnak el azonnal a Covid utáni hajhulláskor. Az időben történő kezelés, a megfelelő táplálkozás és a hajnövekedés serkentése visszaállíthatja a haj korábbi állapotát. A Varga Cseppek szakértőkből álló csapata hatékony kezelési programot dolgozott ki a probléma kezelésére. A VARGA Hajerősítő Cseppek és a Gyógynövényes Sampon használatának kombinációja lehetővé teszi, hogy megállítsa a Covid utáni hajhullást és megbirkózzon ezzel a kellemetlen problémával.