Gondoljon a kert tervezésre, ha házfelújításba fog!

Az jár a fejében, hogy az ingatlan körüli munkálatok elvégzéséhez szakértő céget bíz meg? Ha igen, akkor nagyon ajánljuk, hogy a kezdeti megbeszélésekbe vonjon be egy kert tervezés szakterületen jártas vállalkozót is! Egy professzionális kerttervező értékes betekintést nyújthat, ami hosszútávon sok pénzt és/vagy időt takaríthat meg Önnek. Az ingatlan felújítási munkálatoknál általában a kert tervezés az utolsó a sorban van és emiatt a legtöbb ingatlantulajdonos, sőt, még építésvezető sem gondol arra, hogy bevonják a kerttervezőt a kezdeti megbeszélésekbe. Ez a végén költséges hibának bizonyulhat.

Ha a lényeges tételek még a kezdés előtt átbeszélésre kerülnek a munkálatokat végző vállalkozóval, biztos a pénzmegtakarítás. A kert tervezés során mi is sokszor kerültünk már olyan helyszínre, ahol törött vezetékeket és fejeket találtunk az ingatlan felújítás után. Ezért azt tanácsoljuk, hogy hívjon fel minket, mielőtt elkezdi a rekonstrukciót! Garantáljuk, hogy hosszútávon sok pénzt és fejfájást takarítunk meg Önnek!

A felszíni öntözőrendszer Ön helyett dolgozik

Hányszor fordult már elő, hogy a nyaralásból hazatérve egy szomorú kinézetű gyep fogadta? Többször, mint ahányszor meg tudná számolni? Ezt a kellemetlenséget elkerülheti a felszíni öntözőrendszer telepítésével. Bármeddig nyaralhat, mert az új kerti locsoló folyamatosan működni fog. Ez azt jelenti, hogy a gyep nagyszerű állapotban lesz, mire hazaér. Mindannyian tudjuk, hogy a hazai nyár sokszor kiszámíthatatlan. Könnyen érhet minket aszály, de akár az árvizek is elszabadulhatnak.

Így vagy úgy, de jó ötlet, ha gondoskodunk a pázsit öntözéséről, ameddig távol vagyunk. Akár meg is kérhetjük a szomszédot, hogy locsolja meg a füvet, ha az hervadtnak tűnik. De elektronikusan is megoldhatjuk a problémát és beruházhatunk egy időzítőn alapuló felszíni öntözőrendszerbe. Ha meg van győződve arról, hogy a kerti locsoló telepítése a megfelelő választás, akkor tegye meg a következő lépést és kérjen árajánlatot tőlünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el a kollégánknak mit szeretne a felszíni öntözőrendszertől!