Egy kommunikációs tréning felhívja a figyelmedet a hibáidra

A sikeres cégvezetéséhez a megfelelő kommunikáció használatán keresztül vezet az út. Igen, de teljesen jogos a kérdésed: Mi a megfelelő módszer? Egy Piroska Gyula kommunikációs tréning megmutatja, és segít elsajátítani a kommunikáció feletti kontroll művészetét. A kontroll szükséges, ha hosszú távon szeretnél sikereket elérni. Számos hasznos tanácsot olvashatsz a honlapján, hidd el, hogy érdemes időt szánni a megismerésükre, és megfogadni őket.

kommunikaciosPiroska Gyula olyan szuper tanácsokat és stratégiákat ismertet meg veled, amikre cégvezetőként és magánemberként is érdemes odafigyelni. Ha szeretnéd hogy legyen magánéleted, de a munkádban is sikeres szeretnél lenni, akkor fordíts figyelmet az önképzésre is. Magyarországon még nem tanítják az egyetemeken, hogy hogyan lehetsz sikeres cégvezető. Senki sem született profi cégvezetőnek.

Megteheted, hogy csak a saját megérzéseidre hagyatkozol, de célravezetőbb a tanulás, és az egymás közötti tapasztalatcsere. Ne hagyd magad folyamatosan az árral sodródni. Ha szeretnél egy olyan évet, amikor már nyugodtan mehetsz el szabadságra, amikor kételyek nélkül magukra hagyhatod a beosztottjaidat, akkor ismerd meg Piroska Gyula írásait és tréningjeit. A kommunikációs tréning sem úri huncutság, csupán a kőkemény valósággal szembesülhetsz.

Piroska Gyula olyan hibákra és lehetőségekre hívja fel a figyelmedet, amik talán fel sem tűnnek amikor elköveted őket. A felfokozott munkatempód miatt nem kizárt, hogy elrohansz az egyszerű megoldások mellett. A problémák felfedezése, átbeszélése után tudsz majd változtatni az esetleges rossz vezetői szokásaidon, a néha talán nem megfelelő kommunikációdon.