Csendes és precíz légtisztítók

A légszennyeződés tekintetében sajnos nem lehet különbséget tenni vidék és város között. Bár a vidéki levegő a kémiai anyagok viszonylatában tisztábbnak számít, ott viszont léteznek más, a szervezetre káros anyagok.

Így például a különféle pollenek, amelyek az gyenge szervezetből allergiás tüneteket váltanak ki. A légtisztítók mindkét esetben kiváló megoldást jelentenek. Mind a kémiai, mind pedig a természetben keringő allergiát okozó polleneket képesek kiűzni a lakásból. A légtisztítók a szoba levegőjét teszik tisztábbá, nem pedig lecserélik azt a kintivel.

Ezt azért volt fontos tisztázni, mert sokan abban a tévhitben voltak, hogy egyszerűen csak keringet, vagyis felcseréli a kinti és benti levegőt. Egyes gőz-, szagelszívók pontosan így működnek, de ez még nem jelenti azt, hogy a levegő tisztává válik általuk. A légtisztítók esetében azonban teljesen más a helyzet. Ezek egy adott szobának, légtérnek a levegőjét szűrik meg, tisztává varázsolva azt. Tudjon meg még többet erről az egészről, a weboldalunkra kattintva!