Az infrapanel kedvező tulajdonságai

Ez a berendezés minden olyan helyre beszerelhető, ahol az elektromos ára be van kötve. Az infrapanel egyre elterjedtebb megoldás, hiszen a gázárak egyfolytában emelkednek. Az ilyen fajta fűtés havi költsége viszonylag stabilnak mondható. A termék egyáltalán nem keveri fel a port, mivel nem áramoltatja a levegőt, ebből kifolyólag nem utaztatja a légtérben a különböző baktériumokat, vagy atkákat.

Hatalmas pozitívumai közé sorolható, hogy működése zajtalan, tiszta és nincs helyigénye. A termék hatásfoka rendkívül jónak mondható, ez azért van így, mert a villamos energia veszteségmentesen alakul át sugárzó hővé.

Az infrapanel szinte bárhol alkalmazható bel- és kültéren egyaránt, de ipari használatra is tökéletesen megfelel. Kellemes hőérzetet biztosít, mivel az infravörös sugarak az emberi szövetekben teljes mértékben elnyelődnek, ezáltal hőenergiává változnak, ami a vérkeringést felhasználva éri el a várt hatást. Minden tekintetben érdemes használni, hiszen amellett, hogy megbízható, dekoratív és pénztárcakímélő is.