Az elektromos cigi, mint a leszokás eszköze

Ha valaki hosszú évek óta cigizik, tehát mondhatjuk, hogy megrögzött dohányos, annak bizony nagyon nehéz lemondania róla, pedig ma már nem lehet nem tudomást venni a káros hatásairól, hiszen a cigis dobozokon is ott van a figyelmeztetés.

elektromos_cigi_tiltakozas-2Talán érdemes kipróbálnia az elektromos cigit, hiszen hasonló élményt nyújt, mert minden szippantás egy gőz felhőt eredményez, ami nagyon hasonlatos a füst felhőhöz, de azzal a nagy különbséggel, hogy az elektromos cigi használata során keletkező gőz ártalmatlan vízgőz, szemben a hagyományos cigi füstjével, ami mint ismeretes számos mérgező anyagot tartalmaz.

Ami nem csak a mi egészségünkre van káros hatással, de a környezetünket is passzív dohányzásra kárhoztatjuk. Ezért ma már szinte sehol nem gyújthatunk rá gátlás nélkül, illetve nyilvános helyeken és munkahelyeken is tiltják a dohányzást, de például ha vendégeink jönnek, akkor sem gyújtunk rá, mert sokakat zavarhat a füst.

Tehát ha nem tudunk lemondani a cigizésről sehogy sem, érdemes áttérnünk az elektromos cigire, amibe gátlástalanul beleszippantgathatunk, ha éppen kedvünk tartja. Az is előnye még, hogy számtalan aromájú e-liquidből válogathatunk, és ha eleinte még érezzük a nikotin hiányát, vásárolhatunk nikotinos e-liquidet is.