Az álló ventilátor felfoghatatlan erőssége

A nyár igazán izzasztó helyzeteket képes előidézni, ezek pedig szégyenérzetet és kellemetlen érzéseket vonhatnak maguk után. A kínos szituációk és megfelelő körülmények előteremtése érdekében, érdemes beszerezni egy álló ventilátor terméket. Különösen fontos minőségi produktum után átfésülni a kínálatokat, hiszen az olcsóbb eszközöket kifizetni kész pénzkidobásnak számít.

álló ventilátorAz álló ventilátor főbb tulajdonságai közé a masszív, zömök felépítés, az elsőrangú kiegészítő elemek és az okos funkciók tartoznak. A www.szellozoshop.hu honlapon a megfelelő darabra lehet rátalálni.

A gyártmány több módosítható beállítással, állítható dőlésszöggel rendelkezik. A működés sebességét is modifikálni lehet. Az álló ventilátor súlya nem egészen 10 kg. A weboldal a házhozszállításról is gondoskodik, a hazajuttatás díját a portálon szükséges ellenőrizni. A portéka óránként hozzávetőlegesen 3000 m3 levegőt képes megforgatni és átalakítani forróból hűvössé. Erősségének köszönhetően, mind az irodában, mind a lakásban hasznosnak fog bizonyulni.