A Royal vodka kimondottan elterjedt

Egy lenyűgöző, tiszta és elegáns ital, amit világszerte előszeretettel fogyasztanak. A Royal vodka szinte bármilyen alkalomra tökéletes választásnak bizonyulhat. A története a 19-ik század végére nyúlik vissza, amikor egy kis orosz lepárlóüzem úttörő módszereket alkalmazott a nedű finomítására.

Az üzem az évek során tökéletesítette a lepárlási folyamatot, aminek eredményeképpen kialakult az egyedülállóan tiszta ízvilág. Az előállításának, illetve a sikerének kulcsa a kiváló alapanyagokban és a többszörös desztillációs eljárásban rejlik.

A Royal vodka kizárólag minőségi búzából és kristálytiszta forrásvízből készül. A desztillációs folyamat alkalmával, többször áthalad egy sor szűrőn, így a szennyeződések kockázata teljesen ki van zárva.

Az ízvilágát illetően azt kell tudni, hogy enyhe gabonás jegyekkel rendelkezik, amiket egy finom, krémes utóíz követ. A simasága miatt nemcsak önmagában való fogyasztásra alkalmas, de koktélok alapanyagaként is kiválóan megállja a helyét. A Royal vodka a legtöbb italkereskedésben fellelhető.