A kulcs az odafigyelés

A NeuwebDESK egy olyan új gondolkodásmódú, ügyfélközpontú vállalkozás, melynek fő célja egy élő, online kereskedelmi rendszer megalkotása és folyamatos fejlesztése.

Annak érdekében, hogy a rendszer folyamatosan az élen maradhasson és hétről-hétre követhesse a piac változásait, segíthesse ügyfeleinek sikerét, elengedhetetlen a folyamatos kapcsolattartás, a prémium ügyfélszolgálat.
Ennél a folyamatosan fejlődő online kereskedelmi rendszernél a prémium ügyfélszolgálat gyakorlatilag folyamatosan elérhető, így bármilyen problémával rövid időn belül foglalkozni tud a cég, segíteni tud a megoldásban.
A mellett, hogy az esetleges problémák esetén azonnali segítségnyújtásra van lehetőség, a rendszer legfőbb értéke, hogy a havi díjért cserébe folyamatosan fejlődik. Ezt úgy tudja elérni, hogy az ügyfelekkel történő kapcsolattartásból leszűri, milyen változásokra lenne szükség a piac követéséhez, milyen új funkciókat lenne érdemes beépíteni, és a lehetőségei szerint ezeket be is építi, hogy ügyfelei folyamatosan a piac élén maradhassanak.
Amennyiben ön is szeretne a NeuweDESK ügyfeleinek csapatához csatlakozni, kérem, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb segíthessük munkáját!